culinaire
zaken
.nl
Kabeljauwschotel met sinaasappel en paprika
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
5
2
2
2
1
-
-
-
gram
gram
theelepel
stuks
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
kabeljauw (filet,diepvr)
kruiden (shoarma-)
bouillon (poeder)
prei
sinaasappel ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
zout
tijm ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Maak de preien schoon en snij ze in flinterdunne ringen. Schil 1 sinaasappel en snij deze in dunne plakken. Pers de andere sinaasappel uit. Maak de paprika schoon en snij deze in kleine stukjes. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper. Leg de preiringetjes in een ovenschaal n leg de kabeljauwfilet erop. Leg hierop de plakken sinaasappel en verdeel de paprikastukjes erover. Roer de shoarmakruiden, tijm en bouillonpoeder door het sinaasappelsap en schenk dit over de kabeljauw. Dek de schaal af met een deksel of aluminiumfolie. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200 en laat alles in 45 minuten gaar worden. Serveer met: aardappelpuree.
Voedings-
waarde
Energie1062 KiloJoules
253 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
36 gram
20 gram
6 gram
Ontwerp en layout culinairezaken.nl
zaterdag 27 november 2004 - 13:24.