culinaire
zaken
.nl
Gebakken cordon bleu
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
100
4
3
2
2
1
-
-
gram
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
ham (achter-)
kaas (belegen,Goudse)
varkensoester
room
meel (paneer-)
ei (kip)ingrediënt info
citroen
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de varkensoesters in de lengte in twee stukjes die u nog net aan elkaar laat zitten. Sla de varkensoesters plat. Beleg de twee helftjes met een plakje ham met wat belegen goudse kaas ertussen en vouw ze dubbel. Zet de twee helften aan de open zijde vast met twee cocktailprikkers. Haal de oesters door een mengsel van geklutste eieren met wat peper en zout waaraan een scheutje room is toegevoegd. Haal dit door paneermeel en bak ze in 10 minuten op een middelhoog vuur om en om gaar. Garneren met een schijfje citroen.
Voedings-
waarde
Energie2815 KiloJoules
670 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
48 gram
0 gram