culinaire
zaken
.nl
Cornedbeef met bruine bonen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
450
300
2
1
1
1
1
1
gram
gram
takje
theelepel
stuks
pak
eetlepel
scheutje
cornedbeef
boon (bruin,droog)
selderij (blad-)ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
bouillon (vlees-,tablet)
mix (bruine boon)
margarine
aromat (vloeibaar)
Voor-
berei-
ding
In pan met ruim kokend water bruine bonen circa 8 uur weken.

In kopje selderij fijnknippen. Corned beef in reepjes snijden.
Berei-
ding
Aan bruine bonen met weekvocht toevoegen: helft van selderij, basilicum, en bouillontablet. Met deksel op pan in circa 1 uur bijna gaar koken. Afgieten, 3 deciliter bonenvocht opvangen. In kommetje mix weken. Door bruine bonen mengen, 3 deciliter bonenvocht toevoegen. circa 10 minuten zachtjes koken. Op smaak brengen met vloeibaar aroma. Overdoen in schaal.
Cornedbeef erdoor scheppen. Rest van selderij erover strooien.
Voedings-
waarde
Energie2051 KiloJoules
488 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
38 gram
30 gram
20 gram