culinaire
zaken
.nl
Marinade voor gevogelte
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
2
1
1
1
1
1
0.50
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
teentje
eetlepel
eetlepel
ananas (schijven) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
sap (citroen-)
honing
saus (soja-)
knoflook ingrediënt info
peperkorrel (roze) ingrediënt info
munt (blad) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Kneus de peperkorrels. Hak de muntblaadjes.
Berei-
ding
Roer een marinade van de olijfolie, citroensap, honing, sojasaus en knoflook. Roer er de roze peperkorrels en muntblaadjes door. Schil de plakken verse ananas en verwijder de harde kern.

Marineer het vlees met de ananas circa 3 uur in dit mengsel. De ananas maakt het vlees mals, en kan later op de barbecue worden geroosterd.

Voedings-
waarde
Energie315 KiloJoules
75 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
0 gram
0 gram