culinaire
zaken
.nl
Maaltijd salades voor de barbecue
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
Berei-
ding
01.) ZILVERVLIESRIJST SALADE.

250 gram zilvervliesrijst, 1 gele paprika, 1 rode paprika en 1 groene paprika, 250 gram bleekselderij, 200 gram ossetong en 200 gram pekelvlees, 2 lenteuitjes en 2 bakjes kruidendressing.

02.) WITTE WILDE RIJST SALADE.

250 gram witte wilde rijst, 250 gram gerookte kipfilet, 1 mango, 1 rode paprika, 200 gram blauwe druiven,0.5 krop ijsbergsla, 2 zakjes salademix 'yoghurt', 1 deciliter yoghurt, 1 deciliter slasaus en 100 gram walnoten.

03.) MACARONI-TONIJN SALADE.

250 gram macaroni, 400 gram sperziebonen, 2 blikjes tonijn, 100 gram ontpitte groene olijven, 4 gekookte eieren, 100 gram kerstomaatjes,
1 deciliter mayonaise, 1 deciliter sinaasappelsap, 2 tenen knoflook en peterselie naar smaak.

04.) MINIKRIEL MET BLAUWE KAAS.

500 gram minikriel, 2 sjalotjes, 1 kop radicchio- of rode sla, 150 gram gorgonzola of andere blauwe kaas, 1 zakje slamix, 1 bekertje zure room, 1 deciliter mayonaise.

05.) BULGUR MET ORANJE LINZEN SALADE.

150 gram bulgur, 100 gram oranje linzen, 4 vlees tomaten,0.5 kokommer,
1 eetlepel gehakte munt, 6 eetlepels gehakte peterselie, 4 eetlepels olijfolie, 6 eetlepels limoensap, zout, peper en0.5 krop romaanse sla.

06.) MACARONI-KRAB-GARNALEN SALADE.

250 gram schelpjes- of orechietti-macaroni, 2 blikjes surimi krabmoot (AH), 150 gram Noorse garnalen, 2 avocado's, 100 gram spinazie, 1 klein blikje grapefruitpartjes en 2 deciliter romige dressing.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram