culinaire
zaken
.nl
Zomerse rode fruitsalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
100
3
2
1.50
1.50
1
-
gram
gram
eetlepel
eetlepel
bakje
bakje
stuks
naar smaak
kers
bes (aal-, rood)
room (zuur)
suiker (vanille-)
framboos
aardbei ingrediënt info
meloen (honing-) ingrediënt info
munt (vers) ingrediënt info
Berei-
ding
De meloen halveren, het zaad eruit scheppen en uit het vruchtvlees met een meloenbolletjeslepel, bolletjes steken.
De aardbeien halveren of vierendelen.
De bessen rissen en de kersen ontpitten.
De zure room met de vanillesuiker loskloppen.
Al het fruit in een schaal overdoen en voorzichtig omscheppen met het room mengsel Met wat muntblaadjes garneren.
Voedings-
waarde
Energie373 KiloJoules
89 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
16 gram
1 gram
3 gram