culinaire
zaken
.nl
Tropische salade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
25
3
2
2
2
1
1
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
stuks
stuks
stuks
noot (pistache-)
room (garde-)
sap (sinaasappel-)
sinaasappel ingrediënt info
mandarijn
kiwi ingrediënt info
grapefruit (rood)
Berei-
ding
De sinaasappels, mandarijnen en grapefruit in partjes verdelen en zoveel mogelijk de witte velletjes verwijderen.
De kiwi in halve plakjes snijden.
De pistachenootjes grof hakken.
De room dik vloeibaar kloppen en het sinaasappelsap erdoor roeren.
De saus over de salade scheppen en bestrooien met de nootjes.
Voedings-
waarde
Energie604 KiloJoules
144 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
21 gram
3 gram
4 gram