culinaire
zaken
.nl
Rijstsalade 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
100
5
4
1
-
gram
gram
eetlepel
eetlepel
bosje
naar smaak
rijst ingrediënt info
kaas (oud)
olie (olijf-) ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
Doe de rijst in een grote kom, laat iets afkoelen, maak de korrels los met een vork of met de hand en schep er de basilicum, de peterselie, de kaas en wat peper door.
Giet er de olie over en schep nogmaals goed door.
Laat de afgedekte salade bij voorkeur een nacht rusten.
Schep de andere dag nogmaals goed door en garneer met spanen oude kaas die met een dunschiller van een stuk kaas worden geschaafd.
Of strooi er wat geraspte kaas over.
Voedings-
waarde
Energie1879 KiloJoules
447 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
55 gram
12 gram
1 gram