culinaire
zaken
.nl
Terrong Goreng Koeloekoe
(Aubergine met tomatensaus en spiegelei)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
16
10
3
2
2
-
-
deciliter
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
melk ingrediënt info
bloem ingrediënt info
margarine
ei (kip)ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
aubergine ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De grote aubergines worden in plakken gesneden. We bakken de eieren tot spiegeleieren.

Bak de plakken aubergine in wat olie en lag ze op een platte verwarmde schaal. Drapeer daar de eieren op. Verwarm de melk met wat margarine en voeg hierbij de bloem en tomatenpuree. Breng op smaak met wat zout en peper. Giet de saus over eieren en aubergine.
Voedings-
waarde
Energie729 KiloJoules
174 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
11 gram
7 gram