culinaire
zaken
.nl
Terrong Goreng
(Met gehakt gevulde aubergines)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
1
1
1
1
1
-
-
-
gram
stuks
theelepel
teentje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
gehakt (half-om-half)
aubergine ingrediënt info
trassi
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
We gebruiken 1 grote aubergine, een rode of groene paprika. De ui wordt fijngesneden en de knoflook wordt fijngehakt.

Snij de aubergine in 4 tot 6 reepjes. Kerf ze in en bestrooi ze met zout, peper en nootmuskaat. Fruit in wat olie de trassi, knoflook, ui, stukjes paprika en het gehakt totdat het gehakt los en bruin is. Als laatste de aubergine erbij en gaar laten bakken.
Voedings-
waarde
Energie1049 KiloJoules
250 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
12 gram
5 gram