culinaire
zaken
.nl
Sate Babi 1
(Sate van varkenshaasjes)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
2
2
2
2
1
-
-
stuks
theelepel
teentje
eetlepel
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
varkenshaas
komijn
knoflook ingrediënt info
ketjap (manis)
ketoembar
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
U kruidt de varkenshaasjes met peper en zout en u maakt een marinade van de fijngewreven ui, knoflook en de ketjap. U laat de marinade goed in het vlees trekken. Daarna rijgt u het vlees aan sate-pennen en u rooster het op een open vuur (houtskool) gaar.
Voedings-
waarde
Energie579 KiloJoules
138 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
25 gram
1 gram