culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Terong
(Gekruide aubergine)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
1
1
1
1
1
0.25
stuks
stuks
teentje
stuks
theelepel
eetlepel
stuks
peper (rood) ingrediënt info
aubergine ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
trassi
selderij (blad-)ingrediënt info
prei
Berei-
ding
Aubergine in blokjes snijden. Knoflook fijnhakken. Ui, lomboks, prei en selderij fijnsnijden. Fruit in wat olie de ui, knoflook, trassi, lombok (of paprika), fijngesneden prei en selderij. Bak de aubergine mee als de uien bruin zijn. Afmaken met zout, peper en nootmuskaat.
Voedings-
waarde
Energie181 KiloJoules
43 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
2 gram
4 gram