culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Oedang Capri
(Gekruide garnalen en jonge peultjes)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
1.50
150
2
2
1
1
0.25
-
-
-
gram
deciliter
gram
stuks
stuks
theelepel
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
peultjes
santen ingrediënt info
garnaal (Hollands,gepeld)
ui ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
trassi
knoflook ingrediënt info
prei
nootmuskaatingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Spoel de garnalen en laat ze in een vergiet uitlekken. Ontdoe de peultjes van hun steeltjes en was ze. Fruit dan in wat olie de uien, knoflook, trassi en doe dan de tomaat, prei, peultjes en santen erbij. Laat dit op een klein vuur sudderen en roer alles goed door. Afmaken met de kruiden.
Voedings-
waarde
Energie976 KiloJoules
232 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
15 gram
13 gram
5 gram