culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Godok I
(Gekruide boontjes en garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
100
100
10
4
4
2
2
2
2
2
1
0.25
-
gram
gram
gram
centimeter
stuks
stuks
eetlepel
stuks
stuks
teentje
theelepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
boon (sperzie-,vers)
garnaal (Hollands,gepeld)
petehboon (diepvries)
santen (blok) ingrediënt info
peper (groen) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
laos (poeder)
trassi
suiker
zout
Berei-
ding
Snij de boontjes, groene lomboks, de twee uien en petehbonen heel fijn en wrijf de kruiden zo fijn mogelijk. Fruit de kruiden in 2 eetlepels olie, blus het af met zoveel water, dat de groenten erin gaar kunnen koken. Als de groenten gaar zijn, de santen en garnalen toevoegen en het gehele mengsel nog 5 minuten laten doorkoken.
Voedings-
waarde
Energie1306 KiloJoules
311 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
18 gram
12 gram
3 gram