culinaire
zaken
.nl
Sajoer Toemis
(Gekruide groenten)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
200
150
2
2
2
1
1
1
deciliter
gram
gram
stuks
teentje
stuks
theelepel
theelepel
stuks
water
gehakt (runder-)
spek
tomaat ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
trassi
komijn
paprika (groen) ingrediënt info
Berei-
ding
Voor groente kan men kiezen uit andijvie, verse spinazie, witte-, chinese- of spitskool. Eenmaal gekozen, de groente fijnsnijden en goed wassen. Uit laten lekken. Fruit in wat olie de uien, knoflook, trassi, tomaat, paprika en het vette spek. Zijn de uien wat bruin, doe er dan het gehakt bij, wat zout, peper en de djinten. Zodra het gehakt bruin is de groente erbij. Op een klein vuur laten sudderen met het toegevoegde water.
Voedings-
waarde
Energie1873 KiloJoules
446 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
22 gram
3 gram