culinaire
zaken
.nl
Roedjak Djawa
(Vruchten in pittige saus uit Java)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
2
2
2
2
1
1
1
0.50
stuks
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
blok
stuks
theelepel
eetlepel
peper (rood) ingrediënt info
appel (zuur)
banaan ingrediënt info
ketjap (manis)
water
suiker (Javaans)
komkommer
trassi
asem (water) ingrediënt info
Berei-
ding
We gebruiken onrijpe bananen.

Snij de vruchten in schijfjes of blokjes. Maak een saus van de fijngehakte lomboks, ketjap, asem, water, Javaanse suiker en trassi. Roer dan de vruchten door de saus.
Voedings-
waarde
Energie363 KiloJoules
86 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
18 gram
2 gram
3 gram