culinaire
zaken
.nl
Roedjak 1
(Gemengde vruchten in pittige zoete saus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
12
2
1
1
1
1
0.50
gram
theelepel
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
eetlepel
theelepel
ananas (blik) ingrediënt info
sap (citroen-)
appel
ketjap (manis)
komkommer
trassi
suiker (basterd-,bruin)ingrediënt info
sambal oelek
Berei-
ding
Snij de geschilde appels en gewassen komkommer in reepjes. Laat de ananas uitlekken en snij de schijven in stukjes. Roer de overige ingredienten door elkaar en giet het sausje over de vruchten. Laat alles een paar uur intrekken.
Voedings-
waarde
Energie548 KiloJoules
130 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
31 gram
2 gram
4 gram