culinaire
zaken
.nl
Pepesan Ikan II
(Vis in een pakje)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
4
3
1
1
1
0.50
0.50
-
theelepel
stuks
stuks
teentje
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
sambal oelek
kemirie (noot)
makreel (vers)
knoflook ingrediënt info
sereh (poeder)
ui ingrediënt info
citroen
selderij (blad-)ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De kemiris worden fijngestampt. De 0.5 citroen wordt uitgeperst. De ui wordt fijngesneden. De makrelen schoonmaken en inwrijven met zout en citroensap, daarna afspoelen. De ingredienten goed mengen en door de hele vis wrijven, dan in de folie wikkelen en circa 1 uur roosteren in de oven. Dan de folie openen en de cis circa 10 minuten verder roosteren.
Voedings-
waarde
Energie1629 KiloJoules
388 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
69 gram
2 gram