culinaire
zaken
.nl
Pepesan Ikan I
(Vis in een pakje)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
1.50
1
1
1
1
0.50
0.50
stuks
theelepel
stuks
theelepel
teentje
stuks
stuks
eetlepel
ui ingrediënt info
sambal oelek
makreel (vers)
trassi
knoflook ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
prei
peterselie ingrediënt info
Berei-
ding
Maak de vis schoon of koop deze schoongemaakt bij de visboer. 1 makreel is genoeg voor 3 personen. Maak van de ingredienten een mengsel. Alles zeer goed mengen. Knip of scheur een stuk aluminiumfolie zodanig dat de gehele vis verpakt kan worden. Spreid een laagje van het mengsel op de folie. Leg de vis erop en smeer de rest van het mengsel op de vis. Vouw de folie goed dicht en bak dit in de oven in 20 a 25 minuten gaar. De vis is, indien gaar ook koud te eten. Heeft men meerdere vissen klaargemaakt en worden deze nog niet gegeten, dan kunnen ze zo in de diepvriezer bewaard worden. Indien nodig, dan ontdooien en opwarmen in een koekepan met de folie eromheen.
Voedings-
waarde
Energie617 KiloJoules
147 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
24 gram
2 gram