culinaire
zaken
.nl
Kol Klappa Oedang
(Kool met garnalen en kokos)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
100
50
2
2
1
-
-
gram
gram
gram
theelepel
stuks
teentje
naar smaak
naar smaak
kool (wit)
garnaal (Hollands,gepeld)
kokos (geraspt)
kerrie (poeder)
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
zout
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
De halve witte kool wordt grofgesneden. De knoflook wordt fijngehakt. De uien worden fijngesneden.

Kook de kool in water met wat zout halfgaar en laat dit uitlekken. Hak de kool dan fijn. Fruit in wat olie de ui en knoflook. Zet het vuur laag en doe er de garnalen, kool en kokos bij. Goed doorroerenb. Strooi er dan de kerrie en nootmuskaat over. Weer goed mengen en laat alles nog 10 minuten doorsudderen. Bij witte rijst serveren.
Voedings-
waarde
Energie519 KiloJoules
124 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
15 gram
8 gram
2 gram