culinaire
zaken
.nl
Dadar Djawa
(Pittige omelet)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
25
8
2
1
1
-
-
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
boter (bak-)
ei (kip)ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie (klapper-) ingrediënt info
peper (groen) ingrediënt info
peper (zwart) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De lombok en de uien fruiten. De eieren met de klapperolie, peper en zout klutsen. Maak er een omelet van in de gesmolten boter. Strooi hier de gefruite uien en lombok overheen. Is de omelet voldoende gaar, om gekeerd te worden, dan de omelet dichtvouwen en aan de andere kant nog even bakken.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram