culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle (pittige)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
3
1
100
1
1
1
-
-
gram
deciliter
deciliter
gram
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
tomaat (gezeefd) ingrediënt info
room (slag-)
ham (Parma-)
ui ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Pel en snipper de ui. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en hak het pepertje heel fijn. Verhit de olie en fruit hierin de ui. Voeg de tomaten en het pepertje toe en breng dit aan de kook. Voeg de slagroom toe en laat het geheel met het deksel op de pan 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Breng ondertussen in een pan ruim water met zout aan de kook en bereid hierin de tagliatelle volgens de bereidingswijze als op de verpakking staat aangegeven. Snij de ham in dunne reepjes. Laat de pasta in een vergiet uitlekken en meng de ham erdoor. Schep een deel van de saus door de pasta en serveer de rest er apart bij.
Voedings-
waarde
Energie2322 KiloJoules
553 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
75 gram
16 gram
5 gram