| culinaire zaken .nl |
Pastadeeg (basisrecept) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Italie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
| Indelingen | Vegetarisch | Basisrecept | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 400 2 - |
gram stuks naar smaak |
bloem (tarwe-) ![]() ei (kip) ![]() zout | ||
| Berei- ding |
Maak een bergje van bloem op een werkvlak. Breek de eieren in een kuiltje in het midden. Voeg zout en 3 eetlepels water toe. Kneed het geheel tot een deeg dat van het werkvlak loslaat, en elastisch is. Verdeel het deeg in 2 porties. Deze kunnen met de pastamachine of deegroller op de gewenste dikte uitgerold worden. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |