culinaire
zaken
.nl
Groene pasta
(Pasta verde)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
150
2
-
gram
gram
stuks
naar smaak
bloem ingrediënt info
spinazie (diepvries)
ei (kip)ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Verhit de diepvriesspinazie 5 minuten met het zout in een pannetje. Laat uitlekken en afkoelen. Knijp het vocht uit de spinazie en hak heel fijn. Maak een bergje van de bloem op een werkvlak. Maak een kuiltje in het midden en doe de eieren en de spinazie erin. Werk geleidelijk de bloem door de spinazie en het ei, tot de massa egaal groen is. Kneed het deeg 10 minuten tot het elastisch is.
Voedings-
waarde
Energie1999 KiloJoules
476 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
91 gram
18 gram
0 gram