culinaire
zaken
.nl
Groene asperges met knoflookboter
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
75
17.50
5
2
0.25
-
-
gram
gram
theelepel
theelepel
teentje
bosje
naar smaak
naar smaak
asperge (groen) ingrediënt info
boter (room-)
sap (citroen-)
mosterd
knoflook ingrediënt info
peterselie (bosje) ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kook de asperges 4 minuten in gezouten water. Leg ze in een beboterde ovenschaal. Klop de boter luchtig met een mixer of garde. Klop de mosterd, citroensap, zout, peper, knoflook en peterselie erdoorheen. Verdeel dit over de asperges. Zet de schaal 15 minuten in een oven van 200 graden Celsius tot de boter gesmolten is.
Voedings-
waarde
Energie740 KiloJoules
176 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
3 gram
3 gram