culinaire
zaken
.nl
Gestoofde broccoli met rode wijn en ansjovis
(Brocoli stufati al vino)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1
5
4
1
1
-
-
gram
deciliter
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
broccoli ingrediënt info
wijn (rood)
ansjovis
olie (olijf-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
kappertjes
zout
peper (zwart) ingrediënt info
Berei-
ding
Verdeel de broccoli in roosjes. Verdeel de stengels in dunne plakjes. Verhit de olijfolie en fruit op zacht vuur de uiringen 2 minuten Voeg de broccoli en de ansjovis toe. Blus af met de wijn en laat het geheel met gesloten deksel 40 minuten zachtjes stoven. Voeg de kappertjes toe en breng op smaak met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie936 KiloJoules
223 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
10 gram
4 gram